medyauzmani.com

Atatürk Üniversitesi öğrenim ücretleri nasıl ödenir?

Akademik takvimde belirtilen kayıt tarihleri ​​arasında, Halkbank, Vakıfbank veya Ziraat Bankası şubelerinden kredi kartı ile internet bankacılığı hizmetlerinden veya TC Kimlik numaranız ve şifreniz ile Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) girerek online olarak malzeme ücreti yatırabilirler. .

ATM’den ATA AÖF ücreti nasıl yatırılır?

ATMthe için Depozito Ziraat Bankası ATMbölümünden ödeme işlemi adımını seçmeniz gerekmektedir. Ödeme işleminin ardından üniversitenin il plaka kodunu girerek karşınıza gelen ekrana Eğitim/Sınav Ödemeleri – Üniversite Ödemeleri – Anlaşmalı Üniversite Ödemeleri adımlarını takip ederek ödemeyi yapacaksınız.

Atatürk Üniversitesi öğrenim ücretini hangi banka öder?

Üniversitemiz II. Uzaktan eğitim ve öğretim programlarına kayıt yaptıran öğrenciler, öğrenim ücretlerini kurumlara öderler. Temel insanlarla Temel (ATM’ler, Şubeler, İnternet Bankacılığı) veya Ziraat Temel (ATM veya İnternet Bankacılığı) veya Öğrenci Bilgi Sistemindeki (ÖBS) ONLINE TAHSİLAT menüsü.

Atatürk Üniversitesi öğrenim ücretleri ne zaman yatırılacak?

ATA AÖF Çimento harcı Ödeme tarihleri ​​2021 ATA AÖF ders kayıtları (muaf) Çimento harcı Ödeme: 08-15 Şubat 2021 tarihleri ​​arasında yapılacaktır. Öğrenci Bilgi Sistemine (OBS) kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek giriş yapın ve “Kişisel Bilgiler” bağlantısı altında “Kişisel Bilgiler” menüsüne tıklayın.

Atta Ouf bir ücret ödedikten sonra ne yaparsınız?

Sistem üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerin kesin kayıt işlemleri, kayıt için gerekli belgelerin yüksekokulumuza teslim edilmesi ve malzeme ücretlerinin ödenmesinin ardından tamamlanır. Öğrenciler, kişisel bilgilerine ve dersleriyle ilgili bilgilere Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden erişebilirler.

AÖF Hangi ATM’den Para Yatırılır?

Ders seçim işlemi yapan öğrencilerin 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılı öğrenim ücretini, yarıyıl öğrenim ücretini ve yarıyıl öğrenci katkı payını yukarıda belirtilen tarihler arasında ödemeleri gerekmektedir; Kredi kartı/banka kartı ile, Ziraat Bankası ATM(kartlı veya kartsız), mobil veya internet bankacılığı…

AÖF ücreti nasıl yatırılır?

AÖF’e nasıl para yatırılır?? AÖF Kayıt için internet bankacılığı veya ATM’ler kullanılabilir. otomatik vezne makinelerinden Para yatırmak Bunun için Ziraat Bankası ATM’lerinden ödeme işlemleri adımını seçmeniz gerekmektedir.

AÖF 2021 öğrenim ücretleri hangi banka?

Ders seçim işlemini yapan öğrenciler 2021– 2022 bahar yarıyılı akademik yılı öğrenim ücretleri harcama ve yukarıdaki tarihler arasındaki yarıyıl öğrenim ücreti ödemeleri; Kredi kartı/Banka Yetiştirme kartı ile Temel ATM’lerden (kartlı veya kartsız), mobil Banka hizmetleri Ya da internet…

Üniversite katkı payı nereye ödenir?

Öğrenim ücretlerinin kullanımı Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıf Bankası’na ödenir. Üniversite Kayıt ücretleri ödenebilir. bazı üniversiteler Sadece bir banka ile anlaşma yapılabilir. Bir devlet üniversitesine gitmek Çimento harcı Paraları Ziraat Bankası’na yatırıldı.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın