medyauzmani.com

Aşk hakkında ne biliyorsunuz efendim, hangi kitapta?

Ahlar Ağaç, Didem MDC, Metis Yayınları

Gölgeyi sevmenin ne demek olduğunu bilmiyor musunuz efendim?

Bir gölgeyi sevmenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz bayım. Öldüğü gece terliklerindeki izleri sildim. Son üç yılda acının ortasında acısız olmayı o kadar çok öğrendim ki kalbim karardı a tahta kaşık gibiydi Sayın. Kendi sonumu gecekondu mahallelerine taşıdım.

Didem Madak kimdir?

Didim Madk (8 Nisan 1970, İzmir – 23 Temmuz 2011, İstanbul), Türk şair. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Şiirleri Öküz, Ludingirra ve Sombahar dergilerinde yayımlandı. İlk kitabı The Grabbon Papers ona Inkilabe Şiir Ödülü’nü kazandırdı.

Didim Mad mi?

24 Temmuz 2011 Didem MDC / Ölüm tarihi

İnsan çıkrık sesini unutur mu?

insan diline çevrildi a Dönen tekerleğin sesini unutun? Ayrıca, bir “çöpçü” ustası olduğumu hatırlamaya alışkınım. Büyük gemiler yok artık efendim Büyük yelkenler artık büyük yaprakları yakmak istiyor canım.

Didem Madak Füsun kimdir?

Didim Madk 8 Nisan 1970 yılında İzmir’de doğdu. annenin adı Füsunrol. Füsun tıpkı bayan gibi Didim Madk şairlerden biri olarak Füsun Kadın Didim Madk “Uzun Siyah Saçlı Kız”, doğmadan önce yazdığı bir şiir Didim Madkhakkında konuşmak.

Didim Madak’ı etkileyen kanser nedir?

Doksanların en iyi şairlerinden biri olarak kabul edilir. Didim MadkKansere yenik düştü. dün vefat eden 41 yaşındaki büyükKonteyner kanser Tedavi görüyordu.

Güllü şiirler yazmak istiyorum efendim hangi kitapta?

“Avrupa’nın Yeni Şairleri” antolojisindeGüllü şiirler yazmak istiyorum efendim!

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın