medyauzmani.com

Arka pompaya ne kadar bordo bulamacı konur?

sprey pompaya Su eklenerek 10 litreye tamamlanır. Böylece 10 litre yüzde1,bordo harcı O hazır.

Kaç litre suya ne kadar bordo bulamacı konur?

bordo harcı Hazırlanırken öncelikle Bluestone 50 Litre Bir su kabında çözülür. vites siyah Sönmüş kireci söndürün veya seçin, 100 Litre Süzerek tambura aktarın. su ekleyerek litre başına Tamamlandı.

Arka pompada ne kadar Gülleci bulamacı kullanılır?

* Çiçeklenme öncesi ikinci uygulama Şubat-Mart ayları arasında 100 litre suya 1,5 litre karışım * Mart – Nisan aylarında 100 litre suya 1 litre karışım. Mevcut. * 250 ml bir dönüş pompası yeterli

Hazır bordo harcı ne kadar atılır?

Göztaşı (bakır sülfat) ve 50 litre konur. Su ile iyice karıştırarak çözünür. Daha sonra 100 litrelik büyük kaplarımızda 1 kg. söndürücü veya 0,5 kg. Sönmemiş kireç ekleyin ve 50 litre su ile iyice karıştırın.

100 litre suda ne kadar Gülleçi bulamacı var?

Aralık ayında soğuk bölgelerde kullandığınız karışım için 100 Litre suya 3 litre Çamur Gülleci Kullanılması tavsiye edilir.

16 litre suya ne kadar bordo kili tozu koyulur?

Püskürtme pompasına su eklenir ve 10 litreye tamamlanır. Böylece, yüzde1’in yüzde10’u Litre Vebordo harcı O hazır.

20 litre suya ne kadar bordo bulamaç konur?

yüzde1 Tamam bordo harcı Örneğin, diğer oranlarda bordo harcı hazırlayabilirsiniz. 1 kişisel bilgisayar 20 litre. Plastik kova, 2 ahşap karıştırma çubuğu. Plastik bir kovada 100 gram sönmüş kireç Kadın Üzerine bir miktar su eklenir ve tahta bir çubukla karıştırılarak lor kıvamına getirilir.

Güllece harcı nasıl kullanılır?

top çamur ne kadar Kullanılmış? top çamurKullanman gerekiyor. Yani 100 litre suya 3 litre top çamur Kullanım yeterlidir. Karışımın 1,5 litresini 100 litre suya 2. kez şubat ve mart aylarında kullanabilirsiniz.

Bağlarda Gülleçi harcı nasıl kullanılır?

Köpüğü kanserli ve hastalıklı ağaçlarda krem ​​olarak kullanabilirsiniz. Nevralar senin kilin Süzüp 5 litre suyun içine atıp istediğiniz zaman püskürtmek için kullanabilirsiniz. çamur 100 litre

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın