medyauzmani.com

Aras Kargo öğle yemeği saat kaçta?

Yurtiçi Pazartesi – Cuma: 09.00-18.00 Şubelerimize teslim edilen gönderiler için aynı gün en geç saat 11:00’e kadar geçerlidir. Erişebilirsin.

Öğlen teslimat için bir zaman var mı?

1 saat öğlen arası Daha sonra 13.30 – 17.30 arası çalışır ve kapanır. Posta, telgraf ve telefon hizmetlerinin merkez şubeleri hariç tüm e-postalar Cumartesi günleri kapalıdır. Cumartesi günleri sadece belirli bölgelerdeki bas-konuş şubeleri saat 13.30’a kadar hizmet vermektedir. Şekerli Nakliye Çalışma saatleri hafta içi 09.00 – 18.00 arasında hizmet.

Aras Kargo öğleden sonra mal alır mı?

şarj seviyesi Dağıtım günleri ve saatleri şarj seviyesi Hafta içi saat 18:00’e, Cumartesi saat 15:00’e yani mesai bitimine kadar teslimat yapılabilmektedir ancak çok kalabalık şubelerde genellikle uzak şehirlerden gelen mallar şubeye teslim edilmektedir. öğleden sonra Varışta, bu gönderilerin dağıtımı bir sonraki güne ertelenebilir.

Arras’ın gönderilmesi kaç saat sürer?

ne zaman Kargomu ne kadar sürede şubenize teslim edebilirim? Hafta içi Cumartesi günleri saat 17.30’a kadar kargonuzun şubemize teslim edilmesini istiyorsanız An Ürünlerinizi saat 13.00’e kadar teslim alabiliyoruz.

Arras sevkiyat için ne zaman gelecek?

0-600 km arasındaki mesafeler için 1. bugünde600 km veya daha uzun mesafeler için 2. gün Mobil Teslimat Yapıyoruz Alanları, Standart Hizmet Alanları dışında faaliyet göstermeyen, haftanın belirli günlerinde teslimat yapılan lokasyon veya yerleşim yerleri olarak tanımlanmaktadır.

MNG Kargo öğle yemeği molası ne zaman?

MNG’den nakliye için öğle yemeği molası Açık mı? MNG kargo öğle yemeği molası Eğitim saatlerinde açıktır ve çalışmaya devam etmektedir. Tüm müşterilerine mesainin başladığı sabahtan mesai bitimine kadar hizmet vermeye devam etmektedir.

MNG Kargo öğlen kapalı mı?

MNG Kargo öğlen kapalı mı? : sayı, öğlen arası İyi hizmet ediyor. MNG Ürünleri Şubeler hafta içi ve Cumartesi günleri sabah 08:30’da açılmaktadır. Akşam 18:00’e kadar açıktır. Bu süre zarfında şubelere gidip mallar İşlemlerinizi yapabilirsiniz.

Aras Kargo saat kaçta alım yapıyor?

Yerel Pazartesi – Cuma: 09.00-18.00 Aynı günün son günü An Şubelerimize saat 11:00’e kadar ulaşan kargolar için geçerlidir. Erişebilirsin.

Arası kargo ne kadar?

Mal dağıtımı için Aras günler ve zamanlar şarj seviyesi Hafta içi saat 18:00’e, Cumartesi saat 15:00’e yani mesai bitimine kadar. dağıtım Ama çok kalabalık şubelerde uzak şehirlerden insanlar geliyor. gönderiler Bu gönderiler genellikle öğleden sonra şubeye ulaşır. dağıtım Ertesi gün kalabilir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın