medyauzmani.com

Araç muayeneye gittiğinde ne yaparsınız?

Araç muayenesine giderken neler gereklidir?

araba kontrolü Gerekli belgeler Nedir?

  • Tanılama.
  • senin araban Size ait olduğunu gösterir ve el arabası Güncellenmiş lisans.
  • Zorunlu trafik sigortası poliçesi.
  • Vergi veya ceza borcu olmadığını gösteren belge.
  • Egzoz gazı ölçümü toplantı sertifika.
  • LPG’li araçlardaki sızıntıları bildirin.

9 Şubat 2022

TÜVTÜRK muayenesinde neler kontrol edilir?

Bunlar: aracın önü, fren sistemi, direksiyon ve direksiyon sistemi, görüş özellikleri, aydınlatma sistemi, süspansiyon, lastik ve jantlar, zorunlu donanımlar, gürültü kirliliğidir. kontrol kontroller gibi. bu kontroller incelemek yönetmelikle uygulanmaktadır.

Araç muayenesi ertelenirse ne olur?

Araç muayenesi son kullanma tarihinden sonra incelemek almanın sonucu toplantı maliyet dışı geç kalınan her ay için toplantı yüzde5 daha fazla ücret alınır.

Kişinin araç muayenesine tek başına mı gitmesi gerekiyor?

istasyonlarımızda Araç muayenesi yaparken, lisans sahibi talep edilmeyen. Aracınızı istasyonlarımıza teslim ederek, siz veya bir başkası toplantı Olabilmek. Ancak, yalnızca arabulucu getiren kişiye toplantı bittikten sonra el arabası elden teslim gönderildi.

İlk yardım çantası muayenede kritik bir hata mı?

Buna rağmen alet İlk yardım kiti Bunun hayati bir durum olduğunu unutmamalıyız. Yani senin arabanda İlk yardım kiti Sizde yoksa veya sizde yoksa arabanız hafiftir. arızalı olarak değerlendirilmiştir. ışık arızalı araba düşünülürse teftişten geçmek, geçmek, geçmek.

Araç muayenesinde yapılan küçük kusurlar nelerdir?

Havalı Frenler, Mekanik Fren Sistemi, Kontrol Terminalleri, Fren Ayırma, Yaylı El Freni Sistemi, Direksiyon, Görüş, Dikiz Aynası, Camlar, Aydınlatma, Ön Kısa Far, Park Lambası, Geri Vites Lambası, Tehlike Uyarı Sistemi, Elektrik Kabloları : ışık kusurlu kabul edilir.

Aracı kontrol etmek için doğru zaman nedir?

Sayın Müşterimiz, İstasyonlarımızdan alınan randevular için web sitemizden randevu alırken belirtildiği üzere 15 dakika erteleme seçeneği bulunmaktadır. Randevunun 15 dakikadan fazla ertelenmesi durumunda uygun tarih ve saatte randevu alarak istasyona başvurmak gerekmektedir.

Araç muayenesi kaç gün ertelenebilir?

2020 cari yılı için sınavsız trafikte takılıp kalmak el arabası Mevcut ceza tutarı 288 TL’dir. Polisin size verdiği 15 gün Tekrar trafik kontrolünden geçerek bu cezayı ödediğinizde yüzde25 indirim ve daha düşük ücretlerden yararlanabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın