medyauzmani.com

Arabanın içini nasıl temiz tutarsınız?

Arabanın dışı ne ile temizlenmeli?

Örneğin temizlik için sert yüzeyi olmayan yumuşak bir sünger, kurutma için sarı sentetik süet bir bez tercih edebilirsiniz. Arabanızı sıcak veya soğuk suyla yıkamalısınız. ılık su, Cümleler Temizlik için en uygun olanıdır.

Arabanın içini temizlemek için hangi deterjanlar kullanılır?

Araba koltuklarını yıkamak için önce bir kovayı soğuk suyla, ikincisini de sıcak suyla doldurun. Normal çamaşır deterjanınızı bir kova sıcak suya ekleyin. Bu noktada Omo Aktif Likit temizleyici Kaliteli bir çamaşır deterjanı kullanabilirsiniz.

Araba hangi bezle silinmeli?

Araba koltukları, deterjanlar ve mikrofiberler olmadan İyice silin ve koltuklardaki lekeleri çıkarın. Koltukları temizledikten sonra farklı mikrofiberler olmadan Aynaları ve pencereleri kurulama beziyle silin ve ardından kurulayın.

Arabayı içeriden nasıl temizlersiniz?

arabanın içinde temizlik: gösterge tablosu ve Kontrol ünitesi Neyse ki, bu alanların temizlenmesi çok kolaydır; yalnızca bir köpük aplikatör pedine, yumuşak mikro fibere, iç temizleyiciye ve bir kutu WD-40’a ihtiyacınız vardır. Doğrudan vinilin üzerine püskürtüp tamamını ıslatmak yerine, temizleyiciyi doğrudan pede uygulayarak sıvının emilmesini sağlayın.

Arabayı cilalamak için ne yapıyorsun?

Standart bir silme bezi yerine gazete kağıdı kullanarak arabanızın camlarının korumasını en üst düzeye çıkarabilirsiniz. parlamak Gönderebilirsin. Seçtiğiniz temizlik ürünü araba için Pencerelere püskürtün ve gazete ile silin. Aynı zamanda süet bir parça kullanarak arabanıza göz alıcı bir parlaklık sağlamanız da mümkün.

Arabayı Asperox ile yıkayabilir miyim?

Aracınızda oluşabilecek yağ lekelerinden kaporta tozlarına kadar tüm yüzeyleri yağdan arındırma ve cilalama avantajı ile. Asperoks Yellow Power’ı bagajınızda tutun ve arabanızdaki lekeler için arabanızı yıkamaya götürmek zorunda kalmayacaksınız.

Arabayı içeriden nasıl temizlersiniz?

İçmek Konsol veya damarlı deri yüzeylerdeki ince detayları daha etkili bir şekilde temizlemek için yumuşak kıllara sahip yumuşak bir diş fırçası kullanabilirsiniz. Cam temizleyici püskürttüğüm mikrofiber bezle dairesel hareketlerle boyayarak, İçmek Camı temizleyebilirsiniz.

Arabanın içindeki çamur nasıl temizlenir?

Aracın içini tozdan uzak tutun ve kil Kalıntıyı temizleyin için Güçlü bir elektrik süpürgesi kullanılmalıdır. Süpürme işlemine başlamadan önce varsa koltuk kılıfları çıkarılmalıdır.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın