medyauzmani.com

Arabalı vapur Avşayya’ya nereden kalkıyor?

Hareket limanı, eski cezaevinin karşısındaki Tekirdağ Akport gümrük limanıdır.

Avşa Adası’na giden feribot nereden kalkıyor?

Sorunun yanıtları. Tekirdağ’dan Akport Limanı’ndan, Erdek’ten Merkez Liman’dan, İstanbul Zeytinburnu’ndan Zeyport Limanı’ndan organize edilmektedir. Araba feribotları Sayesinde Avşa AdasıVe cevap ile gitmek çok kolay.

Avşa Adası’na arabayla nasıl gidebilirim?

Avşa AdasıOraya arabayla nasıl gidilir?? Avşa AdasıÖnceden İstanbul’dan kendi aracınızla gelmek istiyorsanız Tekirdağ’dan kalkan vapur seferlerini kullanmalısınız. Çanakkale-Bursa-Balıkesir-Bandırma yönünden geliyorsanız Erdek’ten kalkan Gestaş Deniz Otobüslerini tercih edebilirsiniz.

Karayolu ile Avşa Adası’na nasıl gidilir?

Avşa Adası, Marmara Denizi’nin güneyinde, Balıkesir’in kuzeyinde ve Kapıdağ Yarımadası’nın kuzeydoğusunda yer alan bir adadır. Ada, Balıkesir şehir merkezine 155 km uzaklıktadır. Karayoluyla ulaşım yok AfsaSadece deniz yoluyla gidebilirsiniz.

İstanbul Avşa vapuru nereden kalkıyor?

Ben yapıyorum İstanbul Avcılar İskelesinden Afsa Adaya 3 saatte ulaşılabilir. İDO hızlı feribotları, Avcılar Limanı’ndan Bostancı’ya 4 saat 30 dakika, Yenikapı’ya ise 3 saat 45 dakika sürüyor. Gestaş Erdek İskelesinden Afsa Adaya ulaşmak iki saat sürüyor.

İstanbul’dan Afsaya’ya en ucuz şekilde nasıl gidilir?

Avşa’ya gitmenin en hızlı ve kolay yolu İDO Vapurları ile mümkün. İstanbulİstanbul’dan deniz otobüsleri ile toplam 3,5 saatte Avşa’ya ulaşmak mümkün. Nisan ayı ile birlikte başlayan İDO Avşa vapur seferleri, yaz aylarında artan ilgi nedeniyle özellikle hafta sonları vapur seferlerine eklenmiştir.

Tekirdağ Avşa ne kadar?

Tekirdağ Avşa Oz Captain Ship 2021 mevcut kış programıdır.Tekirdağ Avşa Yolcu vapuru hizmeti fiyatları 60 TLsürücüsü dahil 160 araç TLmanastır.

Erdek Avşa vapuru ne kadar?

gstache Avşa Erdik Marmara Balıklı ve İkincilik Adası bulaşıcı Fiyatlar yolcular için 25 TL, otomobiller için 90 TL’dir. Gestas ekspres deniz otobüsü bulaşıcı Yolcu ücretleri 35 TL’dir. Gestaş’ta araç içindeki sürücü fiyata dahildir, diğer yolcular fiyata dahil değildir.

İstanbul’dan Avşa Adası’na nasıl gidilir?

Afsa adaya İstanbul Yenikapı, Bostancı ve Avcılar’Ve İDO deniz otobüsü ile 2 saat 45 dakika uzaklıktadır. Yazın İstanbulVe Kruvaziyer otobüsü turları günlük olarak yapılır ve hafta sonları ek seferler yapılır. Sonbahar ve ilkbaharda İDO turları sadece hafta sonları yapılmaktadır.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın