medyauzmani.com

Apple Education indirimi 2021’de ne zaman sona eriyor?

Apple Eğitim Kampanyası ne zaman sona eriyor?

Kampanya Türkiye’de (“Kampanya “) içindeki ülke 16 Temmuz 2021’de başlar ve 11 Ekim 2021’de sona erer (“Kampanya bir dönem”). Kampanya Süresi önceden bildirilmeksizin her zaman değiştirilebilir, sona erdirilebilir veya uzatılabilir.

Apple’dan öğrenci indirimi nasıl?

uygulamalarda indirim. Okulların uygulamaları toplu olarak satın alarak paradan tasarruf etmelerine yardımcı olmak için geliştiricilerle birlikte çalıştık. elma Bir Okul Yöneticisi hesabı açtığınızda, 20 veya daha fazla uygulama satın almanız koşuluyla çoğu uygulamada yüzde 50 indirimden yararlanabilirsiniz.

Apple Store’da öğrencilere indirim var mı?

öğrencilerVe öğrenciler Bir eğitim kurumunun ebeveynleri veya çalışanları, elma öğrenci indirimikullanarak elma Ürünlerini satın alırken tasarruf edebilirler. a MacVeya bir MacBook veya iPad satın alınabilir. elmaEğitim mağazadan a Apple Music öğrenci indirimi onu bile alabilirsin

Apple AirPods hediyesi ne kadar sürer?

AirPod’lar iMac, iMac Pro, MacBook Pro, MacBook Air ile iPad Pro ve iPad Air alıcıları, siparişe hazır modeller de dahil olmak üzere bu kampanyadan yararlanabilir. Kampanya 11 Ekim’de sona eriyor.

Apple’ın Okula Dönüş 2020 kampanyası ne zamana kadar başlıyor?

Kampanya bir dönem: Kampanya Türkiye’de (“Kampanya Ülke İçinde”), 9 Temmuz 2020 29 Ekim’de başlıyor 2020‘sokulmak’ (“Kampanya bir dönem”). Kampanya Konumlar şunları içerir: elma Eğitim için web sitelerini saklayın elma mağaza ve 080044829873 (tümü “Kampanya Buna “içindeki yer” denir).

iPad 8 kaç yaşında?

iPad 8. Nesil Wi-Fi Uzay Grisi MYL92TU/A 32 GB 10,2 İnçlik Bir Tabletle En Mukayese Edilebilir

ipad 8.nesil MYL92TU/A 32GB 10,2 inç Gres Tablet Kullanarak WiFi
Fiat 5.177,99 TL 6 Bayi
popülerlik 7. Popüler Apple Tableti
not ortalaması 3 yorum
Dahili bellek 32 GB

Apple çalışanlarına ne kadar indirim yapıyor?

Aslında, şirketin piyasaya sürdüğü tüm ürünleri satın alırsanız, elma çalışanı Kârlı olmak için: Çalışan ürünü fiziksel mağazadan satın alırsa yüzde10, ürünü çevrimiçi satın alırsanız yüzde15.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın