medyauzmani.com

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi uygulamasına 2023 yılında başlandı.


Devlet ödemeleri ve yardımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi uygulamasına 2023 yılında başlandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi uygulamasına başlandı. Antalya Belediyesi’ne kömür ve doğalgaz yardımı Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi Nedir?

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi Zor günlerde vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Antalya Belediye Başkanı. Mohitin böceği Kara Kış Destek Paketi duyurusu.

500 lira nakit yardımDar gelirli vatandaşların eğitim desteği, gıda, yemek ve süt gibi temel ihtiyaçlarının karşılanmasına desteğini açıkladıktan sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mühtin İshare, kara kış paketi ile yardımlarına devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi başvurusu nasıl yapılır ve başvuru formu ile ilgili sorularınızın yanıtlarını yazımızın içeriğinde bulabilirsiniz.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi Nedir?

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi Nedir; Temel ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken ailelere Kış Kara Paketi adı altında verilen sosyal yardımdır. Yaşlılardan çocuklara kadar uzanan bu yardımlar sayesinde dar gelirli vatandaşlarımız bu kış daha rahat edecek.

  • Nakit yardımımın yanı sıra hasta ve yaşlı vatandaşlarımız için günlük gıda yardımını da içeren kar ve kış paketi Antalya’da ihtiyaç sahipleri tarafından sevildi.
  • İhtiyaç sahibi ilk ve orta öğretim öğrencilerine eğitim desteği olarak da sağlanacak olan Kış Kara Paketi’nden öğrenciler yararlanacak.
  • Cumhurbaşkanı, küçük çocuklara yönelik süt yardımının bu süreçte daha da artacağını açıkladı.
  • Mohitine Shaghar, üniversite öğrencilerinin barınma ve sıcak yemek gibi temel ihtiyaçlarını karşılayacağını, kış döneminde de destek paketleriyle yardıma devam edeceğini duyurdu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi’ne nasıl başvurulur?

Belediyeler, kaymakamlıklar, sosyal yardım ve dayanışma kurumları için birçok sosyal yardım türü bulunmaktadır.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi’ne nasıl başvurulur; Sosyal kart sahipleri kış kış paketinden doğrudan yararlanabilecek. Sosyal kart sahiplerine acil ihtiyaçları için hesaplarına 500 TL yatıracaklarını bildiren Başkan Böcek, yardımlarını artırmaya devam edecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Kış Destek Paketi Uygulaması

Sosyal yardımlardan yararlanmak için ilçe veya ilçenizdeki sosyal yardım ve dayanışma kurumlarına başvurabilirsiniz. Ayrıca, bir liderin ihtiyaç listesindeyseniz, yönetici aracılığıyla bazı sosyal yardımlara erişebilirsiniz.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne kış destek paketi talebi sorgulama

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi Talebi Sorgulama; Sosyal yardım başvurusunu tamamlayan vatandaşlar e-devlet sistemi üzerinden başvurularının durumunu sorgulayabilir, linke tıklayarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

Başvuru sonucu sosyal kart sahiplerinin başvuru esnasında iletişim bilgilerine SMS ile gönderilir.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi Başvuru Formu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi Başvuru Formu; Sosyal yardım başvurusunda bulunurken Kara Kış Destek Paketi seçeneğini tercih etmeniz yeterli olacaktır. Başvuruyu yaparken verdiğiniz bilgilerin doğru ve eksiksiz olması çok önemlidir.

Ayrıca belediyenin resmi internet sitesinden de başvurabilirsiniz.

İhtiyaç sahibi olmamanız durumunda, kendinizi ihtiyaç sahibi olarak gösterirseniz, her ihtimale karşı alacağınız yardımı artı faiziyle geri ödemek zorunda kalacağınızı unutmamalısınız.

Başvuru ve iletişim telefon numarası

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi başvuru ve iletişim telefon numarası; Yardım istemek veya yardıma ihtiyacınız olduğunu bildirmek için Antalya Belediyesi yetkililerine ulaşmak, 0 (242) 249 54 34 Numarayı arayabilirsiniz.

Ayrıca Antalya Belediyesi parsel yardımına başvurmak için 444 94 20 Telefon numarasını arayabilirsiniz. Başvuru formunu www.antalya.bel.tr adresinden online olarak da doldurabilirsiniz.

Antalya İli sınırları içinde ikamet eden ve halk sütü yardımından (24-60 ay arası çocukları için) yararlanmak isteyen ailelerin genel süt başvuru formunu doldurmaları yeterlidir.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden yardım isteyin ve bilgi alın

Antalya Büyükşehir Belediyesi kış destek paketinin şartları neler?

Antalya Büyükşehir Belediyesi kış destek paketinin şartları neler? Sosyal yardımdan yararlanabilmeniz için öncelikle ihtiyaç sahibi olmanız gerekmektedir. Liderin ihtiyaç listesindeki ihtiyaç sahipleri, bazı sosyal yardımlardan doğrudan yararlanır.

İhtiyacınızı görevliden alacağınız yoksulluk belgesi ile kanıtlarsanız başvurularınız daha hızlı sonuçlanacaktır.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi Kimlere Verildi?

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği kış destek paketi kimler? Ekonomik zorluklar nedeniyle temel geçim giderlerini karşılamakta zorlanan ailelere maddi yardımda bulunan Antalya Belediyesi, hastalık nedeniyle ailesine bakmak zorunda kalan ve çalışamayan kişilere de önemli yardımlarda bulunuyor.

Antalya belediyesi kimlere yardım sağlıyor?

  • İş veya trafik kazası sonucu çalışamaz hale gelenler
  • Kocası ölmüş veya boşanmış bir kadın
  • Yaşlılık veya engellilik nedeniyle maddi sıkıntı yaşayan kişiler
  • Hane geliri yoksulluk sınırının altında olan aileler (muhtaç insanlar)
  • Covid-19 nedeniyle işini kaybeden ve geçimini sağlamakta zorlanan aileler
  • Maddi imkansızlıklar nedeniyle eğitimlerine devam etmekte zorlanan öğrenciler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Kart

Antalya Belediyesi Sosyal Kart; Sosyal destek kartı hizmetini devreye alan Antalya Belediyesi, maddi durumu iyi olmayan ailelere diledikleri marketten gıda alışverişi yapma imkanı sağlıyor. Sosyal kart sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar küsmeden alışveriş yapma imkanına kavuşacak.

Sosyal Destek Kartı Projesi ile 15.000 aileye ayda 120 TL veriliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi

Antalya Belediyesi Yardım Paketi ve Gıda Yardımı almak istiyorsanız Belediye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Antalya Büyükşehir Belediyesi parsel yardımına başvurmak için 444 94 20 Telefon numarasını arayabilirsiniz. Başvuru formunu www.antalya.bel.tr adresinden online olarak doldurabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın