medyauzmani.com

Ankara belediyesinin kış destek paketi nedir? Kimler başvurabilir? 2023


Devlet ödemeleri ve yardımı

Ankara belediyesinin kış destek paketi nedir? Kimler başvurabilir? Ankara Büyükşehir Belediyesi doğalgaz yardımı. Mansur yavaş

Ankara belediyesinin kış kış destek paketi ; Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Ankara’daki ihtiyaç sahipleri için Kış ortası destek paketi hazırlanmış.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hiçbir hastalık olmasın diye hazırladığımız Kış Kış Destek Paketi ile zor ayları birlikte aşıp güneşli günlere hep birlikte ulaşacağız. Çocuklarımız aç yatacak, biz olmayacağız. Biri aç gidiyor ve tehlikede. Büşra yeni destek paketini kendi sözleriyle verdi.

Ankara belediyesinin kış destek paketi nedir?

Ankara belediyesinin kış destek paketi nedir? ; Ankara’da sosyal yardım anlayışını kökten değiştiren adımlar atan Başkan Mansur Yavaş, ihtiyaç sahipleri için çalışmalarını her geçen gün artırmaya devam ediyor.

sermaye kartı Kömür üzerine yapılan kömür yardımına ek olarak kömür kullanmayan ihtiyaç sahiplerine de doğalgaz yardımı yapılacağını söyleyerek ihtiyaç sahibi ailelere bir müjde daha verdi.

Aralık ayında 500 TL’lik miktarın ihtiyaç sahipleri için Başkent karta yatırılması için çalışmaların başladığını belirtti. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerin Başkent kart ile günde 1 ekmek, ayda 1 kilo et alabileceklerini, yıl başından itibaren 20 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye hizmet bedeli ödemeye başlayacaklarını bildirdi. yıl.

Ankara Belediyesi Kış Destek Paketi nasıl alınır?

Ankara Belediyesi Kış Destek Paketi’nden faydalanmak için öncelikle başkentteki sosyal yardım merkezlerinden birine gidip dilekçe vermeniz gerekiyor.

Şu an açıklanan bu paket, başta ihtiyaçları önceden belirlenmiş olanlar olmak üzere Ankara’da yaşayan tüm ihtiyaç sahiplerine yöneliktir. Başvuru merkezlerine gitmeden önce online ön sipariş verebilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi’ne kimler başvurabilir?

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Bugüne kadar sizlerle 6 milyon Tek Yürek olduk. Soruyu cevapsız bırakmadık.

Cumhuriyetimizin başkentini hep birlikte hayırların başkenti yaptık. Bir yanda kuraklık, bir yanda salgın süreci, diğer yanda ekonomik koşullar nedeniyle vatandaşlarımızın çoğunun çeşitli zorluklarla karşı karşıya olduğunu biliyoruz. Bu sorunu aşmak için yeni bir sayfa açıp Kara Kış Destek Paketini duyuruyoruz.

Yeni teşvik paketimizde kömür kullanmayan ihtiyaç sahibi ailelere doğalgaz desteği vereceğiz. Talebin durumuna göre bu destek için 400 milyon lira bütçe ayırırken, 220 bin liralık Başkent karta 500 lira olmak üzere toplam 110 milyon liralık desteğin yatırılması için de Aralık ayında çalışmalarımıza başladık. aileler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketi’ne Ankara’da ikamet eden herkes başvurabilir. Ankara’daki sosyal yardım merkezlerinden birine giderek online veya şahsen başvurabilirsiniz.

Doğalgaz yardım başvurusu

Ankara Belediyesi Kış Destek Paketi başvuru koşulları

Ankara Belediyesi Kış Kış Destek Paketi başvuru koşulları;

  • Türk vatandaşı olmak
  • Ankara ili sınırları içinde ikamet etmek
  • ihtiyacın olduğunu kanıtlamak için

Ankara Belediyesi Kış Destek Paketi Başvuru Formu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kış Destek Paketinden yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız başvuru formu arıyor. Bu yardım paketi için henüz bir başvuru formu bulunmamaktadır. Ancak Ankara Sosyal Yardım Merkezlerinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ankara Belediyesi Kış Destek Paketi’ne nasıl başvurulur?

Ankara’da sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında ‘Bir taraf verirse diğer taraf görmez’ diyen Başkan Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda,Kara Kış Destek Paketibaşlığı altında çeşitli yardımların yapılacağını duyuruyorum.

Ankara’nın soğuğunda dayanışma ve nezaketle içimizi ısıtıyoruz. Başkentte hiçbir çocuk aç yatmayacak, hiçbir çocuk kitapsız kalmayacak. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız, güneşli günlere hep birlikte ulaşacağız.”

İhtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine Ankara Kart desteği sağlayacağını belirtti.

Capital Card başvurusu için tıklayınız.

İstediğiniz uygulama için tıklayınız.

Bir yıldız vermek ister misin?

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın