medyauzmani.com

Alişan Kapalıkaya’nın kaç çocuğu var?

Ali Zein Kapaklıkaya kimdir?

Alişan Kapaklıkaya 1962 yılında Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde doğdu. Fakir bir ailede doğdu. 1985 yılında Marmara Üniversitesi’nden mezun oldu. Adana’da bazı ortaokullarda öğretmenlik yaptı.

Psikolog Alishan Kapalikaya kimdir?

Alişan Kapalıkaya 1962 yılında Eskişehir Seferihisar’da doğdu. 4 kardeşi var Kapaklıkaya Fakir bir aileden geliyordu. Alişan Kapalıkaya Evli ve kanser tedavisi gören bir kızı var. Alişan Kapalıkaya 1981-1985 yılları arasında Marmara Üniversitesi’nden mezun oldu.

Alishan Kapalikaya’nın oğlu kimdir?

Abidin Kapaklıkaya Alişan Kapaklıkaya / Baba

Alişan Kapalıkaya’nın kaç kızı var?

Zuhal Kapaklıkaya Yıldız Alişan Kapaklıkaya / Kızı

Ali İhsan Kabakli Kaya kimdir?

üzerine KAPAKLIKAYA kimdir?? Alişan, 1962 yılında Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde doğdu. KapaklıkayaFakir bir ailede doğdu. Alishan, 1985 yılında Marmara Üniversitesi’nden mezun oldu. KapaklıkayaAdana’da bazı ortaokullarda öğretmenlik yaptı.

Kapaklıkaya nerelidir?

Sevrihisar, Türkiye Alişan Kapakıkaya / Doğum Yeri

Psikolog Alishan Kapalikaya nereden geldi?

Alişan Kapalıkaya 1962 yılında Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde doğdu. Fakir bir ailede doğdu. 1985 yılında Marmara Üniversitesi’nden mezun oldu. Adana’da bazı ortaokullarda öğretmenlik yaptı.

Mahmut Kapalikaya kimdir?

Çorme’nin Sungurlu ilçesinde İl Trafik Denetleme İstasyon Amiri Mahmud Kapalıkaya Elazığ’da geçiyor. 2009 yılında Ankara’dan Sungurlu Bölge Trafik İstasyonu Şefliğine Komiser Yardımcılığına atandı. Mahmud Kapalıkaya5 yıldır başarıyla yürüttüğü bir görevden Elazığ’a atandı.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın