medyauzmani.com

AliExpress Türkiye nedir?

AliExpressÇin merkezli Alibaba Group’un bir parçası olarak faaliyet gösteriyor. Alibaba, ticaret ve bilgi odaklı büyük bir şirkettir. Alibaba Group’un B2C (Business to Customer) girişimidir. Çin online pazar yeri üzerinden birçok ürün grubunda dünyanın birçok ülkesine ürün satmak mümkündür.

AliExpress Türkiye’ye gönderiyor mu?

Öncelikle evet diyeyim ürünleriniz geliyor. Diyelim ki platformda bir ürün satın aldınız ve beklemeye başladınız. Normalde 2-3 hafta ya da 1 ayda gelebilen ürününüz bundan çok daha uzun sürede gelir, anlatayım.

AliExpress’ten alışveriş yapmak güvenli mi?

aliexpress alışveriş yapmak Güvenilir platformu. Ayrıca ürünlerinizin yükünü web sitesi veya aplikasyon gibi platformlardan da takip edebilirsiniz. Gelen ürününüz istediğiniz gibi çıkmaz ise iade için ürün iadesi yapabilirsiniz.

AliExpress nakliyesi neden bu kadar pahalı?

İlk üründen daha kasıtlı. İlk ürün değil de normal bir ürün alacaksanız bazıları bedava. biraz şimdi mallar ücretleri belirler. Bazı kişilerin ürün gelmedi demesi de bunda etken.

AliExpress nasıl bu kadar ucuz?

daha fazla Ucuz Satın almak istiyorsanız bir diğer önemli nokta AliExpressÖdediğiniz para birimi seçeneği vardır. En karlı yol bu sitede dolar kullanmaktır. Örneğin, Revolut kartı ve Przelewy24 sistemi aracılığıyla ABD doları cinsinden satın alımlar yapılabilir. Sadece bununla biraz tasarruf edebilirsiniz.

Aliexpress’ten Türkiye’ye kaç günde gelir?

AliExpress Kargo Süresi Ürünler Türkiye’de 15-60 standart kargo süreci kullanılarak satın alınmıştır. gün Teslimat süresi içinde olacağından ortalama teslimat hızı 7-15’tir. gün devam edebilir

AliExpress’te gümrük vergisi ne kadar?

ALIEXPRESS’TE NE KADAR GÜMRÜK VERGİSİ VAR?? AliExpress 2022 vergi masraflar; Her ürün için satın aldığınız ürünün fiyatının yüzde20’si Gümrük ücretleri8 TL gümrüğü Başvuru ücreti 0.80 TL Damga vurmak vergi Ödemelisin.

AliExpress’te ne kadar vergi var?

Çin ürünlerinde gümrük vergi yüzde20 indirimli olduğu için 40 TL. özel Tüketim vergi Ürün bedelinin yüzde20’si ve gümrük vergisinin yüzde20’si yani 48 TL. Gümrük ibraz ücreti yani 8 TL. Damga vurmak vergi Yani 0,70 Türk Lirası.

AliExpress’te kargo ücreti var mı?

Alışveriş sepetindeki ürünlerin çoğuÖzgür Tüm ürünlerimin yaklaşık 1/3’ü (150 TL’lik ürün için 50 TL) “kargo” olarak gösteriliyor. Nakliye ücretleri gelmek. Dahası aliexpressfiltreler bölümündeÖzgür Neredeyse her zaman 1/3 Nakliye ücretleri gördüm.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın