medyauzmani.com

Ali Rıza Akka kimdir?

dönüm sahiplik sahibi reda dönüm Tekstil, enerji, kuruyemiş, tarım ve ağaç denetimlerinde çalışmaktadır. Tüm grup şirketlerinde aktif reda dönümtecrübe kazandıktan sonra 24 Nisan 2021 tarihinde Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

Akça Holding’in sahibi kimdir?

Bugün, faaliyet gösterdiği alanlarda en iddialı ve kapsamlı topluluktur. dönüm şirketler grubundan Kurucu ve grubun tüm iştiraklerinin Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Abdullah. AKÇA; 1937 yılında Denizli – Acıpayam Hisar köyünde doğdu.

Rıza Akşa ne yapıyor?

Denizli’de bulunan Menderes Tekstil’in yanı sıra kuruyemiş, enerji, araç muayene ve seracılık gibi çeşitli alanlarda faaliyet göstermektedir. dönüm Holding Yönetim Kurulu Başkanı reda dönümBu kez bir boşanma davasında gündeme geldi.

Turan Göksan kimdir?

Akça Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali İşler Başkanı’dır. 2014-2018 yılları arasında Ege Tekstil ve Konfeksiyon Derneği yönetim kurulu üyeliği ve TİM delegesi, 2018 yılından itibaren Ege Tekstil ve Konfeksiyon Derneği Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmektedir.

Kudret Akça kimdir ve nerelidir?

Reza, 1958 yılında Manisa, Alaşehir’de doğdu. dönüm 63 yaşında. Kariyerine Türkiye’de İzmir Koleji’nden mezun olduktan sonra başladı.

Acre grubu kimdir?

dönüm Holding, Denizli’de faaliyet gösteren bir holding şirketidir. Osman 1958 yılında kurulmuştur. dönümFaaliyetlerine yatırımlarla başlamıştır. Zamanla bünyesine gıda, tarım, enerji, araç muayene istasyonları ve diğer sektörlerde faaliyet gösteren firmalar katıldı.

Errol Akka kimdir?

Erol Dönümdönüm Conglomerate Başkan Yardımcısı – İşveren | Linkedin.

Menderes’in hissesi kime ait?

SMYRNA SERACILIK TİCARET A.Ş.

Osman Akka kimdir?

Film ve dizi oyuncusu. 7 Eylül 1977’de Ordu şehrinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra 2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü kazanarak 2006 yılında mezun olmuştur. 2006-2011 yılları arasında Plays Workshop, The Shrewd Girl ve Macbeth dizilerinde rol almıştır.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın