medyauzmani.com

Akvaryum giriş ücreti ne kadar?

Florya İstanbul balık havzası Aktarım kayıt olmak Bir bilet masraflar neden? İstanbul balık havzasıŞu ana kadar giriş bedeli Yetişkinler için 119 TL, 2-12 yaş arası çocuklar için 89 TL.

Antalya Akvaryum kişi başı fiyatı ne kadar?

balık havzası Giriş ücreti: 99 TL. 12 yıldan az bir süre için Fiat: 71 TL.

Floria Akvaryum fiyatları ne kadar?

balık havzası Giriş ücreti yetişkinler için 129 TL, 2-12 yaş arası çocuklar, öğretmenler, gaziler, engelliler ve 65 yaş üstü için 99 TL’dir. fiyat Ziyaretçiler maske takmalıdır Mevcut bilet onların fiyatları Online bilet satın almak için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz. verilen fiyatlar Çevrimiçi bilet fiyatları.

Emaar Akvaryum giriş ücretleri ne kadar?

Emaar Akvaryum‘a kayıt olmak Yetişkinler için 89 TL, 4 yaş ve üzeri çocuklar için 79 TL masraflar alınır. Yetişkinler, öğrenciler ve 65 yaş üstü öğretmenler için de 79 TL gerekmektedir. 2 yetişkin ve 2 çocuğun kullanabileceği 310 TL’lik aile paketini kullanmak, aile olarak gelenler için güzel bir alternatif.

Bayrampaşa Akvaryum giriş ücretleri nedir?

Bayrampaşa Sea Life Akvaryum giriş ücreti

bilet tipi çevrimiçi fiyat
yetişkinler 130,50 TL
Çocuk (3-17 yaş) 108 TL
Öğrenci 108 TL
0-2 yıl Bedava

Antalya Akvaryum kimler için ücretsiz?

0-2 yıl Özgür 3 yaşından büyük çocuklar ücrete tabidir. 3-12 yaş arası çocuklar için kampanya indirimli fiyatının ödenmesi gerekmektedir. antalya Akvaryum, yukarıdaki hususlara uyulmadığı takdirde. Özgür girmeme hakkını saklı tutar.

Antalya Akvaryum sağlık çalışanlarına ücretsiz mi?

Sağlık çalışanları için Vefa’nın kendi kampanyası ile Sağlık profesyonelleri için Antalya Akvaryum Tamamen ücretsiz. Böylece sağlık çalışanları Kısa sürede sorunsuz ve eğlenceli bir gün geçirmek için fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Hangi İstanbul Akvaryumu Daha İyi?

istanbul akvaryum Florida sahilinde yer alır ve dünyanın en büyük öznesidir. balık havzası olarak bilinen Karadeniz’den Pasifik Okyanusu’na kadar uzanan toplam 16 orman ve 1 yağmur ormanına sahiptir. istanbul akvaryum Kesinlikle her çocuğun görmesi gereken bir yer.

Aqua Floria Akvaryum hangi günler açık?

Hafta içi 10:00-19:00, hafta sonu 10:00-22:00 saatleri arasında açıktır.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın