medyauzmani.com

Airfel Combi RF arızası nedir?

Airfel kombi arızaları nasıl giderilir?

genellikle Hata Bu durumda kullanıcının yapabileceği bir şey yoktur. Ancak her ihtimale karşı kombi Sıfırlamanız gerekiyor. Sıfırlama, “r” tuşunu birkaç saniye basılı tutarak yapılabilir. Hata Tekrarlarda bu işlem en fazla 3 defa uygulanmalıdır.

Arızalı bir Airfel Combi HB nasıl düzeltilir?

HB hatası Kod Çözüm Bu kod, ısıtıcı sensöründe bir sorun olduğu anlamına gelir. Isıtma devresi gidiş hattında kablo kopması veya ntc varsa Hata Kaldırılırsa bu kod gelir. Sorunu çözmek için doğrudan bir servis aramalısınız.

Airfel kombi arıza ışığı neden yanar?

Irville Kombi giriş anahtarı Neden? Bu, cihazın arızalı olduğunu gösterir. cihazdaki bir Hata Durumdan dolayı cihaz çalışmayacaktır.

Airfel Combi FR hatası nasıl düzeltilir?

Irville Digifix baba Hata kodu Isıtıcı sensörü 1°C’lik bir sıcaklık algıladığında, ana ısı eşanjöründe antifriz algılar. a kadar Sembol belirir. Böyle bir problemde mutlaka koleksiyondaki su boşaltılmalıdır. Cihaz anahtarını kapatın. Gaz vanasını kapalı konuma getirin.

Hava kazanı su basıncı ne olmalıdır?

Karışım mükemmel çalışmak kazan basıncı Bir buçuk bar (1.5) seviyesinde olmalıdır.

Airfel kombi su ısıtıcısı nasıl ayarlanır?

Irville Minimax yazlık/kışlık standı Irville minimaks kombi Tıklama simgesi ve petek simgesi ekranda görünene kadar ekranın sol üst kısmındaki düğmeye basın. Petek simgesi göründüğünde kombi Kış aylarında kurulur. Sıcaklığı ayarlamak için “+, -” düğmelerini de kullanabilirsiniz.

Airfel HB’nin arızası nedir?

HP başarısız oldu Yüksek su basıncı kodu Zarar.

Airfel su ısıtıcısı sıfırlama düğmesi nerede?

Genel olarak senin grubun ön panelde Sıfırla Düğme mevcuttur. Bu düğmeyi yaklaşık 5 saniye basılı tutarak Kazan sıfırlama İşlem yapılabilir. bazı modellerde kombi üzerine Sıfırla Anahtar “R” olarak gösterilir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın