medyauzmani.com

Adana okulları kapandı mı?

Biliyorum okullarKonsolidasyon yoluyla büyür ofis okullarım İki kampüs olarak işlev gördü. Şirket Yönetim Kurulu’nun 27.05.2019 tarih ve 12/2019 sayılı kararı ile Adana Yüzüncü Yıl Yerleşkesinin kapatılmasına karar verildiği öğrenildi. 9 Temmuz 2019

Ofis kolejimi kim satın aldı?

benim okulum Okullarına yeni bir ortak geldi. Hisseleri geçtiğimiz nisan ayında Suudi SEDCO’ya satılan şirketin yeni ortağı Haydar Sancak’ın başkanlığındaki Sancak Grubu oldu. Sancak Grubu şirketin yüzde30’una sahiptir. O satın alır alıyor.

Ofis okullarım kapanacak mı?

2011 yılında Ümit Kalku tarafından kurulmuş ve 2018 yılında Sancak Group bünyesine geçmiştir. benim okulum Kolej sektörden çekilme kararı aldı. Kampüs çeşitli gruplar tarafından satın alınıyor.

Okulum iflas mı etti?

Hisseleri sancağa devretti: benim okulum Okulların kurucusu iflas etti. benim okulum Ümit Eğitim ve Yayıncılık Hiz. İflas ederken ticaret. Calco, sahibi olduğu Ümit Eğitim AŞ için 23 Kasım 2018’de sözleşme istedi ve mahkeme şirketi hacizden korudu.

Okulumun sahibi kim?

ofis okullarımİtibaren Kurucu Ümit Kalko.

Okulum Bursa kapalı mı?

Pazar İlk büyük yangın onun eğitiminde çıktı. Ozulocci’de büyük bir kampüste faaliyet göstermektedir. benim okulum bursaokullarını kapatma kararı aldı. Türkiye genelinde birçok şehirde faaliyet göstermektedir. benim okulum okullar şimdi Pazarolmayacak.

Mektebim Okulları satıldı mı?

Çeşitli gruplar üniversite kampüsünü satın almaya devam ederken, şirket iki şehirde sıfırdan inşa ediliyor. Okul Tesis için aldığı teşvikler bugün yayınlanan Resmi Gazete’de iptal edildi. 2018’de benim okulum Eğitim kurumları için ticari bir anonim şirket satın alarak eğitim sektörüne giriş yapan Sancak ailesi kısa sürede…

Mektebim Okulları satıldı mı?

Hürriyet’ten Denisir Gökçe’nin haberine göre; 30, büyük bir kısmı Marmara bölgesinde yoğunlaşmıştır. Fakülte bulduk benim okulum Yeni bir ortak okullarını devraldı. şirket (benim okulum Eğitim Kurumları Ticaret A.Ş.) geçtiğimiz Nisan ayında Suudi Ekonomik Kalkınma Şirketi’ne (SEDCO) devredildi.

Okulum kapalı, biliyor musun?

Biliyorum Okulları entegre ederek büyüme benim okulum Okulları iki kampüs olarak faaliyet göstermektedir. Şirket yönetim kurulunun 27.05.2019 tarih ve 12/2019 sayılı kararı ile Adana Yüzüncü Yale yerleşkesinin kapatılmasına karar verdiği öğrenildi.

https://www.youtube.com/watch?v=zaAJovzNfUA
Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın