medyauzmani.com

Abdullah Aqar nerede doğdu?

Abdullah Ağar’ın rütbesi nedir?

1967, Ankara) Türk askeri ve güvenlik uzmanı. Ankara’da okudu. 1989 yılında Harp Okulu’ndan mezun oldu. Birinci tercihli piyade sınıfına atandı ve özel kura ile Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda komando, ardından tim komutanı oldu.

Abdullah Aqar nerede çalışıyor?

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden Yüzbaşı rütbesiyle emekli oldu. Abdullah AkarYeni Birlik gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Abdullah Aqar’ın babası kimdir?

Mehmet Kemal Ağar (d. 30 Ekim 1951, Çankaya, Ankara), eski Türk emniyet müdürü, bürokrat ve bakan. 2002-2008 yılları arasında Emniyet Müdürü, Adalet ve İçişleri Bakanı, Doğru Yol Partisi ve Demokrat Parti Genel Başkanlığı yaptı.

Abdullah Akar ne yapıyor?

Asker Yazar Abdullah Aqar / meslekler

Youssef Al-Abardah kimdir?

Emekli Albay, Savunma ve Güvenlik Stratejileri Uzmanı Joseph Albard 1992 yılında Kara Harp Okulu’ndan mezun oldu. 23 yıl Türk Silahlı Kuvvetlerinin çeşitli birimlerinde görev yaptı. Joseph AlbardDayton Barış Anlaşması’nın imzalanmasından sonra NATO’nun Bosna Hersek Uygulama Gücü’ne katıldı.

Miti Yarar’ın yaşı kaç?

55 yaşında (10 Nisan 1967) Mete Yarar / Yaş

Abdullah Aqar’ın yaşı kaç?

55 yaşında (1967) Abdullah Aqar / yaş

Gazeteci Abdullah Aqar kimdir?

Abdullah Akar1967, Ankara, Türk askeri ve güvenlik uzmanı. Ankara’da okudu. Harp Okulu’ndan 1989 yılında mezun oldu. Birinci tercihli piyade sınıfına atanarak özel kura ile Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda Komando ve ardından Takım Lideri oldu.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın