medyauzmani.com

186 numara kime ait?

Elektrik arızalarından sorumlu firma bölgedeki Elektrik Dağıtım Şirketi’dir. Türkiye’de elektrik dağıtımının tüm alanlarındaki elektrik arızaları için iletişim merkezi telefon numarası 186O.

Neden 186’dan arıyorlar?

186 Elektrik arızası için çağrı merkezi numarasıdır. 186 Elektrik arızası neden aramalar? Akıllı tarife olarak elektrik kesintisi 186 İnsanlar belirli hizmetleri almak için çağrı merkezi numarasını ararlar. Elektrik sahasında ilgili bölgeden sorumlu dağıtım şirketi ile bağlantı otomatik olarak yapılır.

186 sayısı ne işe yarar?

yalnız 186 veya gelen aramalar; Arıza bildirimi, sokak aydınlatması, kaçak bildirimi, sayaç değiştirme ve mühür talebi, kesim açma işlemleri, fatura itirazı, borç sorgulama, öneri ve şikayet.

186 Kim?

Merhaba 186 Enerjisa hata üretemedi sorunu Enerjisa’ya aittir 186 Bağlanmaya ve bir hata raporu oluşturmaya çalışıyorum.

140. satır nedir?

Merhaba 140 Terör Hattı

186 saat kaç?

186 hat araması saat Neden? Ne zaman elektrik kesintisi olacağı veya sorun çıkacağı belli olmadığından, 186 Hat 7/24 bağlantı sağlar. Herhangi bir problem durumunda ilgili bölge genelinde dağıtım şirketine 7/24 ulaşım sağlamak mümkündür.

123 sayısı nedir?

çocuk hattı – 123; trafik polisi – 141; Cep telefonlarında – 112.

186 Nasıl şikayet edersiniz?

Ancak Türkiye genelindeki tüm illerde elektrik tebligatı ve şikayet satır numarası 186Bölgenizdeki bu numarayı arayarak başvuruda bulunabilirsiniz. Tebligatın ilgili elektrik dağıtım şirketlerine ulaştığı ve şikayetler 15 iş günü içinde kişiye telefonla, internet üzerinden veya yazılı olarak bildirimde bulunulur.

Cep telefonu ile 186’yı nasıl arayabilirsiniz?

yalnız 186 güç hattı ayrılmak Telefonunuzdan alan kodu eklemeden aradığınızda bölgenizdeki dağıtım şirketine otomatik olarak bağlanırsınız. Bu hattı ararken Türkiye’nin hangi bölgesinde olursanız olun ülkemizin her yerinden bu numara aranarak ilgili dağıtım şirketine ulaşılabilir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın